Nebula

nebulaNebula aerosolterapienhet är avsedd att administrera läkemedel i aerosolform.

Nebula har en rad smarta funktioner som gör det mycket snabbt och effektivt vid behandling av nedre luftvägarna och extremt värdefullt för behandling av de övre luftvägarna och för nasal tvätt.

När den används med Mefar2000 nebulisator och munstycke, är NEBULA ® effektivt vid behandling av nedre luftvägsinfektioner, såsom astma, kronisk bronkit, lungemfysem och cystisk fibros.

När den används med Rinowash är NEBULA indikerad för behandling av störningar i de övre luftvägarna och för det fysiologiska och / eller terapeutiskt (med tillsats av läkemedel) tvättning av näshålorna.  Rinowash levererar en stråle av mikroniserad lösning i näshålan, återfuktande och dränerar ut vätskan.

Administrationen av läkemedel i aerosolform kräver ett recept som anger vilken typ av läkemedel, dosering och behandlingens varaktighet.

Nebula aerosolterapienhet och dess tillbehör är utformade och byggda i Italien i enlighet med lagdekret nr. 46/97 (anta direktiv 93/42 / EG om medicintekniska produkter) och är CE-märkt.

Innehåll

  • Basenhet och strömkabel, med en kabelfack, tillbehörsfack, ON / OFF, filterhållare och filter, säkringshållare och säkring, luftintag för förbindelseröret (1,6) och en nebulisator stöd på locket
  • Mefar2000 nebulisator, som består av en övre del, pisper och underkroppen
  • Distans mun-mask, som består av en mask och en koppling med en dräneringsventil
  • Rinowash mikroniserat nasal douche, som består av en bas med en knapp, en rörkoppling och en bas mössa
  • M / F röret
  • Två extra externa luftfilter

Läs mer här (pdf, på engelska)